Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Aha! Czechtalent Zlín 2009: přípravy finišují

date_range 09.Bře, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
14. ročník pěvecké soutěže Aha! Czechtalent Zlín 2009 byl vyhlášen 1. února a termín uzávěrky přihlášek je stanoven na 31.března. „Talentovaní zpěváci a zpěvačky od patnácti do pětadvaceti let mají tedy stále ještě příležitost se letošního klání zúčastnit," uvedla produkční soutěže Šárka Slaměnová. Stačí k tomu jedna videonahrávka a vyplněná přihláška, která je k dispozici na www.czechtalent.cz .

Ihned po uzávěrce bude zveřejněno 30-40 jmen semifinalistů, kteří zazpívají před porotou 18.dubna 2009 v Golem Gambrinus Clubu ve Zlíně. „Odtamtud poputuje 10 soutěžících do finále, které se koná 29.května ve Velkém kině Zlín. Vítěz Aha! Czechtalentu si letos odnese pozlacenou sošku, finanční odměnu 20.000 korun a všichni finalisté pak nezapomenutelný zážitek," popisuje průběh soutěže produkční.

 

Foto

foto z webových stránek soutěže

 
Letos si před plným sálem diváků budou předávat mikrofon s Anetou Langerovou, Markem Ztraceným nebo předloňským úspěšným vítězem Czechtalentu Tomášem Klusem. O jejich výkonu budou rozhodovat Miloš Skalka, Ondřej Soukup, Petr Malásek, Lešek Wronka, Martin Červinka, Petr Šiška, Eduard Krečmar a další významní čeští, ale i zahraniční hudební skladatelé, textaři, producenti a publicisté včetně prezidenta soutěže Luďka Malára.

Záznam Aha! Cezchtalentu 2009 bude pak odvysílán Hudební televizí Óčko.

 
 
StF
 
 
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA