Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Resort Valachy otevírá hotely. Zájem o léto se ztrojnásobil

date_range 24.Kvě, 2021 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Wellness hotel Horal

Tři ze čtyř hotelů Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích se od čtvrtku 27. května po více jak pěti měsících znovu otevírají. Hosté se opět mohou ubytovat a využít službu masáží v nejvyhledávanějším hotelu resortu – Wellness hotelu Horal, pro organizované skupiny jsou dostupné turistické hotely Galik a Pod Javorem. Čtvrtý Spa hotel Lanterna se otevře až po ukončení rekonstrukce v průběhu června.

 

„Jsme samozřejmě moc rádi, že můžeme znovu přivítat hosty, má to však velké „ale“: bohužel zatím nesmíme k ubytování poskytovat naše wellness služby – bazény, sauny, saunové rituály. To je přitom pro mnoho lidí hlavním lákadlem. Snížili jsme přechodně ceny ubytování i masáží, i tak je ale zájem o pobyty v příštích dnech malý. Na druhou stranu skokově roste zájem o prázdniny, kdy se již očekává, že omezení wellness center už nebudou platit,“ uvedl generální ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla.

Nordic walking u Horalu

Poptávka po letní dovolené se za poslední dva týdny takřka ztrojnásobila. „Zajímavé je, že v minulých letech býval u nás rozjezd prázdnin z pohledu obsazenosti vždy pomalejší a to se letos mění. Dřív lidé vyráželi na začátku července k moři a u nás si pak dopřáli až „druhou“ dovolenou. Letos se zdá, že lidé cestování k moři tolik neplánují, protože největší poptávka je po prvních dvou týdnech v červenci, kdy nám zbývá jen pár volných pokojů. V dalších termínech už jsou téměř rozebrané větší rodinné pokoje. Těm, co stále váhají, doporučuji s rezervací neotálet,“ dodal Tomáš Blabla.

 

Resort Valachy měl po dobu lockdownu otevřená pouze výdejní okénka s rychlým občerstvením. Nyní současně s nabídkou ubytování rozjíždí i další služby. Již na začátku května se otevřelo Golfové hřiště Horal, minulý týden terasy u Wellness hotelu Horal a Bistra Razula. Od 1. června bude v provozu půjčovna elektrokol s novou průvodcovskou službou. V sobotu 12. června se chystá u hotelu Galik závod horských kol Bike Valachy, na 13. červen otevření nové rodinné Stezky portáše Maliny.

Terasa Wellness hotel Horal

„Očekáváme, že aktivity pod širým nebem budou letos velmi žádané, proto jsme jimi obohatili letní pobyty. Pro hosty chystáme venkovní lekce jógy, zábavnou výuku golfu, procházky nordic walking s průvodcem, pikniky, hudební večery na terase, táboráky s kytarou či grilování u cimbálu. Pro děti máme venkovní programy se sportováním, poznáváním přírody a portášských tradic nebo třeba kurzy pečení pizzy. Největším lákadlem pobytů samozřejmě zůstává volný vstup do Wellness Horal s termálními bazény, které nabízí vyžití i pro případ špatného počasí,“ dodal Tomáš Blabla.

Termální bazény Wellness Horal

Řadu novinek chystá na léto Spa hotel Lanterna, který nucenou pauzu využil k rekonstrukci a stavbě venkovní terasy. „Tým hotelu také posílil nový šéfkuchař Tomáš Kunovský, jenž má bohaté zkušenosti z aristokratických hotelů ve Skotsku. Vzhledem k tomu, že se tam specializoval na cukrařinu, se hosté mohou těšit i na velké novinky v této oblasti. Zvýšili jsme komfort hotelu vybudováním klimatizace v části pokojů nebo zavedením odpoledního Aperitiva či částečně servírovaných večeří místo dosavadních bufetových,“ doplnil Tomáš Blabla.

 

Resort Valachy patří k největším ubytovatelům v Beskydech. Jeho čtyři hotely disponují 340 lůžky a dvěma wellness centry. Wellness Horal s termálními bazény přitom mohou využívat jak ubytovaní hosté, kteří mají neomezený vstup v ceně pobytu, tak i jednodenní návštěvníci. Vzhledem k poloze 3 km od slovenské hranice bývá Resort Valachy vyhledávaný také Slováky.

 

 

-pr článek-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA