Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Kriminalisté pátrají po totožnosti mrtvého muže

date_range 10.Srp, 2021 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Rekonstrukce pravděpodobné podoby muže

Poznáváte tohoto muže? Volejte policii. Kriminalisté pátrají po totožnosti mrtvého muže, jehož ostatky nalezl koncem března v lesním porostu mezi obcemi Žlutava a Bělov poblíž Otrokovic náhodný kolemjdoucí.

 

Na sobě měl šedou bundu z umělé kůže s kapucí, pod ní dvě mikiny – oranžové a šedé barvy, oblečený byl do dlouhých tmavých kalhot a obuty měl černé šněrovací boty nad kotníky.

 

V blízkosti těla ležely dva batohy – růžový a červenočerný, u sebe měl muž hodinky značky CASIO stříbrné barvy s bílým ciferníkem.

 

Rekonstrukce pravděpodobné podoby muže

 

„Pitva odhalila, že muž měl na těle i na hlavě několik zhojených zlomenin a neměl téměř žádný chrup. Z policejních evidencí vyplynulo, že se nejedná o žádného z pohřešovaných mužů na území České republiky. Vyjasnění nepřineslo ani odborné vyjádření z odvětví genetika a stanovená DNA,“ uvedla mluvčí policistů Monika Kozumplíková.

 

Zlínští kriminalisté se proto obrátili na odborníky z kriminalistického ústavu, kteří zhotovili odborné vyjádření z oboru kriminalistika, odvětví antropologie a vytvořili také kresebnou rekonstrukci pravděpodobné podoby muže. Proto se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění mrtvého muže.

 

V blízkosti těla ležely tyto předměty

 

Pokud budete mít jakékoli informace, které by kriminalistům mohly pomoci, volejte, prosím na telefonní číslo 704 778 450 nebo na linku tísňového volání policie – 158.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA