Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Slavičínští ochotníci zakončí jubilejní sezonu

date_range 26.Čvn, 2012 featured_play_list Aktuality

 

Ochotníci ze Slavičína o víkendu zakončí jubilejní 10. sezonu divadla SemTamFór. Představení proběhnou ve dnech 29. – 30. 6. 2012 ve slavičínské Sokolovně.

„Víme, že na tento víkend je všude kolem spousta akcí, ale věříme, že si na začátku prázdnin příznivci divadla k nám cestu najdou," uvedl za divadlo SemTamFór Honza Julínek.

Dvoudenní program začíná v pátek 29. června, kdy bude k vidění 1. repríza nové komedie Zájezdové scény Záměna. O den později, tedy v sobotu, bude scéna patřit komponovanému, ale hlavně vzpomínkovému večeru, který se bude snažit zmapovat oněch 10 let slavičínského SemTamFóru.

„Vzpomínat se bude také na to, co se dělo v zákulisí a na to, co diváci nikdy vidět nemohli, ale co nás těch 10 let provázelo. Prostě necháme všechny tak trošku nahlédnout pod pokličku příprav oněch 16ti inscenací, které jsme za to desetiletí připravili," předeslal Julínek.

V druhé polovině večera převezme taktovku rakovnická kapela Z Davu, která bude mít ve Slavičíně premiéru. Oba večery začínají v 19 hodin a na sobotní večer je vstup volný.

-tz-SemTamFór

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA