Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Policisté pátrájí po sedmapadesátiletém muži

date_range 28.Pro, 2021 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Do pátrání se zapojí i policejní vrtulník. Ilustrační foto: PČR

Policisté z Luhačovic a okolních obvodních oddělení od dnešní noci pátrají po sedmapadesátiletém muži z Provodova, který odešel včera odpoledne z domu a nedal o sobě od té doby vědět. Rodina jeho zmizení po neúspěšném hledání oznámila dnes jednu hodinu po půlnoci na policii.

 

„Muž měl při odchodu z domu na sobě černé kalhoty, černou softshellovou bundu a šedozelenou šusťákovou bundu. Obuty měl kotníkové zimní boty. Vysoký je asi 182 cm, střední postavy, má modré oči, krátké šedé vlasy a prošedivělé vousy – bradku,“ uvedla mluvčí policistů Monika Kozumplíková.

Pohřešováný muž

Policisté společně s policejním psovodem propátrali okolí jeho bydliště i další místa, kam mohl odejít. Prověřili nemocnice i jeho kamarády a spolupracovníky. Pátrání od rána dál pokračuje, během dopoledne se do něj zapojí i policejní vrtulník.

 

Pokud jste muže od včerejšího odpoledne viděli, volejte, prosím, na linku tísňového volání policie – 158.

 

Aktualizace: Pohřešovaného muže našli hasiči, bohužel už bez známek života.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA