Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Dopravu o víkendu omezí hned tři akce

date_range 24.Srp, 2012 featured_play_list Aktuality

 

Během tohoto víkendu proběhnou na Zlínsku tři divácky zajímavé akce, při kterých mohou zejména řidiči očekávat drobné komplikace. První a zároveň největší akce probíhá od pátku ve Vizovicích. Na tradiční Trnkobraní i letos přijede na dvacet tisíc diváků a z toho pramení i zvýšený pohyb chodců v okolí areálu místní likérky a samotného centra města.

„Na veřejný pořádek a na bezpečnost na silnicích budou dohlížet i desítky policistů. Zároveň upozorňujeme všechny návštěvníky, kteří na festival přijedou vozidlem, aby dbali pokynů pořadatelů a parkovali pouze na vyhrazených plochách," zdůraznil zlínský policejní mluvčí Petr Jaroš.

Dopravním omezením se nevyhne ani krajské město Zlín. V rámci 16. ročníku Mezinárodního festivalu dechových a folklorních souborů se v sobotu od 10 hodin uskuteční pochod městem všech účinkujících.

„Asi na hodinu proto bude uzavřena třída T. Bati v úseku od křižovatky s ulicí Díly IV po křižovatku s ulicí Gahurova. Objízdné trasy budou vyznačeny," upřesnil mluvčí.

To však ještě není vše. Ve stejný den v pravé poledne se v ulicích Zlína uskuteční taktéž již tradiční „Spanilá jízda" účastníků srazu profesionálních řidičů kamionů.

„Během tohoto průjezdu městem nebudou komunikace uzavřeny, řidiči se však přesto musí připravit na drobné zdržení. Dopravu i kolonu vozidel budou na klíčových křižovatkách řídit policisté," dodal Petr Jaroš.

-red-

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA