Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Starší žáci FBK Devils zazářili ve Vsetíně

date_range 24.Říj, 2012 featured_play_list Aktuality

 

Po nepříliš zdařilém sobotním turnaji mužského B-čka se „florbalový vlak" Valašských Klobouk vrátil zpět do vítězných kolejí díky heroickému výkonu starších žáků! Mladí kluci z FBK Devils jeli tentokrát na Vsetín, kde měli změřit své síly proti doposud prvnímu celku tabulky z Uherského Hradiště a domácímu týmu TJ MEZ Vsetín, který každoročně předvádí vynikající kombinační florbal a je jedním z adeptů na zisk titulu! Boj proti těmto dvěma silným soupeřům pro nás byl navíc o to těžší, že jsme mohli nastoupit pouze ze 7 lidmi (6+golman) základní sestavy, zbytek kluků byl na marodce nebo nemohl nastoupit kvůli rodinným záležitostem. Právě díky tak malému počtu hráčů a předvedenému výkonu mohu tento turnaj korunovat jako jeden z nejúspěšnějších v celé 9-leté historii klubu! VŠEM KLUKŮM JEŠTĚ JEDNOU OFICIÁLNĚ DĚKUJI MOC ZA PŘEDVEDENÝ VÝKON, DO KTERÉHO DAL KAŽDÝ ZÚČASTNĚNÝ BEZ VÝJIMKY PŘEDEVŠÍM SVÉ SRDCE!!!

FBK Devils Sokol Val. Klobouky – 1. SK Uherské Hradiště (10:4)

Zápas proti loňskému vítězi st. žáků zdaleka neprobíhal tak jednoznačně, jak by mohl napovídat vysoký výsledek 10:4! Rodil se naopak díky velice trpělivé a týmově hře, kterou naši mladí florbalisté předváděli… Výhodou pro nás byl fakt, že Uh. Hradiště nastoupilo ve stejném počtu hráčů, jako naši kluci – šlo tedy o velice vyrovnané utkání po všech stránkách! Po dvou třetinách hry a neustále obracejícímu se skóre ukazovala světelná tabule sportovní haly na Lapači příznivý, leč těsný stav 4:3 pro Devils. O osudu zápasu rozhodla až třetí třetina, ve které naši kluci během 1 minuty a 40 sekund dokázali vstřelit hned 3 branky a zaskočenému soupeři tak odskočili na rozdíl 4 branek. I přes time-out soupeře a sympatickou snahu o vyrovnání se to klukům loňského mistra nepovedlo. Soupeř sice odpověděl kontaktním gólem na 7:4, ale nic mu to nebylo platné. Konec zápasu si vzal na starost kapitán FBK Devils Honza Trčka, který uzemnil soupeře třemi individuálními průniky a korunoval tak stav utkání svým hattrickem na konečných 10:4! Na příští zápas s Hradištěm už ale musíme být v kompletní sestavě, tento vynikající soupeř má nyní po uštědřeném debaklu jistě o motivaci postaráno a počítám s tím, že nám příště nedaruje ani metr prostoru na hrací ploše!

FBK Devils Sokol Val. Klobouky – TJ MEZ Vsetín (6:2)

Po extrémně fyzicky a také psychicky vyčerpávajícím 1. zápase čekal naše unavené kluky soupeř ze stejné kvalitativní kategorie, ne-li ještě vyšší – tým Vsetína! Domací celek byl navíc povzbuzován tradičně plnou halou diváků a velmi hlučným rodičovským kotlem, který můžeme klukům ze Vsetína jedině závidět, podpora rodičů je tam obrovská! Před zápasem jsme si v kabině jednoznačně řekli, že je potřeba dostat se co nejdříve do vysokého vedení a poté už jen stav udržet a počítat s rychle ubývajícími silami! Vsetín totiž nastoupil v „plné zbroji" – téměř 3 hrající pětky! Začátek utkání patřil Vsetínu, když po naší nepřesnosti skóroval v čase 2:31 (0:1)! Odpověď FBK Devils na sebe nenechala dlouho čekat – za necelých 12 vteřin skóroval kapitán Val. Klobouk Trčka – 2:43 (1:1)! Poté jsme soupeři přidali ještě další 2 branky a splnili tak předzápasový cíl na jedničku – průběžný stav 3:1 nahrával našim rychle se unavujícím klukům! Druhou třetinu už očekávaně (vzhledem k počtu hráčů) přebíral herní otěže zápasu domácí Vsetín. Střelecky se ovšem výrazněji neprosadil a tato třetina skončila smírně 1:1. S nadějným stavem 4:2 začala 3. třetina utkání, ve které si naši kluci sáhli až na dno! Přečkali jsme vzrůstající tlak soupeře, pětiminutové oslabení 5 na 4, ve kterém si výborně poradila dvojice Martin Bureš s Honzou Trčkou, tito dva kluci svojí bezchybnou hrou na míčku „ukrajovali" potřebné desítky vteřin z přesilovky Vsetína! Na konci VYHECOVANÉHO ZÁPASU se ještě dokázal osmělit kdo jiný než zkušený kapitán Trčka, který byl v tomto zápase mnohdy i „ztrojován" – hráči soupeře si s Honzou nevěděli rady! Dvěma oku lahodícími sólovými průniky ála Messi uzavřel skóre na 6:2!

 Aktuální tabulka (FBK Devils Sokol Val. Klobouky)

Po tomto NESKUTEČNĚ NÁROČNÉM turnaji jsme se posunuli o dva body za vedoucí tým TJ Sokol Zlín! Konfrontace se Zlínem bude tedy velice důležitá a kluci se na ni podle všech ohlasů moc těší a věří si, což je to nejhlavnější!

PŘEDSEZÓNNÍ CÍL – ÚČAST NA MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY – SE TEDY ZAČÍNÁ POMALINKU NAPLŇOVAT! NEUSTÁLE HLEDÁME NOVÉ TALENTY A SNAŽIVCE DO STARŠÍCH ŽÁKŮ – ROČNÍKY 1998 A 1999 (mimo jiné)!!! ÚSPĚŠNÁ SEZÓNA TEPRVE ZAČÍNÁ A POŘÁD MŮŽETE BÝT JEJÍ SOUČÁSTÍ…. NÁBOR NOVÝCH HRÁČŮ PROBÍHÁ PROSTŘEDNICTVÍM TÝMOVÉHO MAILU: fbk.devils@email.cz

DOPŘEJTE SVÝM DĚTEM SPORTOVNÍ VYŽITÍ, KTERÉ MÁ SMYSL!!!

D -isciplinované chování
E -nergický projev
V -ítězný duch
I -mpozantní výkony
L -idský přístup
S -tylové vystupování

TO VŠECHNO JE FBK DEVILS SOKOL VAL. KLOBOUKY!!!

Martin Drgoň
FBK Devils Sokol Val. Klobouky

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA