Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

V Karlovicích chystají Kateřinský jarmark

date_range 23.Lis, 2012 featured_play_list Aktuality

 

O nadcházejícím víkendu v neděli 25. listopadu se ve Velkých Karlovicích od 9.00 hodin koná tradiční a oblíbený Kateřinský jarmark.

Karlovské muzeum v tento den zpřístupní výstavy Betlémy a fotografickou výstavu Židovské památky. U stánků budou návštěvníci mít možnost zakoupit řemeslné výrobky, například keramiku, metly, formičky na vánoční pečivo, vařečky, skleničky či modrotisk. Ve stáncích s občerstvením bude zabíjačka, frgály, perníčky, grilovaný oštěpek, pekařské výrobky, horké trdelníky a oplatky, pečené kaštany a pro zahřátí třeba horká medovina ..

Nebude chybět ani oblíbená věštírna a taky kovář, který zájemcům ukuje podkovičku pro štěstí. V chalupě u Karlovského muzea si budou moci děti pod vedením řemeslníků vyrobit adventní věnec, rorátní lampičku, vytvořit vánoční ozdůbku, smotat svíčku ze včelího vosku nebo si ozdobit perníček na vánoční stromeček.

V Resortu Valachy pak i o tomto víkendu nadále pokračuje nabídka Svatomartinského menu a Svatomartinských vín v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Golfisté jsou zváni do Golf Clubu Horal, kde si mohou zahrát na golfovém simulátoru a zapojit se do otevřeného turnaje Zimní About Golf Tour.

Martina Žáčková

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA