Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Vykázaný dostal epileptický záchvat

date_range 29.Led, 2013 featured_play_list Aktuality

 

Neobvyklá situace nastala na Valašskokloboucku. Policisté tady v jedné rodině zasahovali hned několikrát. „V neděli v ranních hodinách nás kontaktovala mladá žena s tím, že její matku napadá bratr," uvedla tisková mluvčí policie Jana Macalíková. Hlídka se ihned vydala na místo a zjistila, že osmadvacetiletý muž podle všeho opravdu útočil na svou osmapadesátiletou matku. „Padala ta nejvulgárnější slova a navíc ji měl i kopat," doplnila mluvčí.

V této domácnosti policisté nezasahovali poprvé. Útočník byl i tentokrát silně opilý, nadýchal 3,33 promile a policisté měli důvodnou obavu, že by ve svém agresivním chování mohl pokračovat, jak tomu bylo i v minulosti. „Po důkladném zvážení všech okolností hlídka agresora na dobu deseti dnů preventivně vykázala. Muže jsme eskortovali do kroměřížské nemocnice," sdělila mluvčí.

Hned v pondělí v podvečer však policisté z obvodního oddělení ve Valašských Kloboukách museli zasahovat znovu. Matka totiž do svého domu pustila vykázaného syna, čímž se sama stala podezřelou z neuposlechnutí výzvy. Jde o přestupek, za který by mohla dostat pokutu od správního orgánu. „A co víc – syn těsně před naším příjezdem dostal epileptický záchvat a naše hlídka mu musela dávat první pomoc, až do příjezdu zdravotníků," uvedla Macalíková.

Vykázaný člověk může domácnost jednou navštívit, aby si vzal své osobní věci. „Nicméně musí o tom informovat policii a počkat na náš doprovod," dodala mluvčí. Vzhledem k tomu, že to muž neudělal, je podezřelý z maření výkonu úředního rozhodnutí. Momentálně je hospitalizovaný v Kroměříži.

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA