Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Kloboučtí hledají nejhezčí slunečnici i strom

date_range 01.Bře, 2013 featured_play_list Aktuality

 

Město Valašské Klobouky vyhlásilo ke Dni Země dvě soutěže, kterými chce podpořit zájem dětí i dospělých o své okolí. V jedné z nich mohou malí i velcí fotografové přihlašovat snímky svého oblíbeného stromu a ve druhé budou soutěžit plody jejich práce, tedy vlastnoručně vypěstované rostlinky slunečnic. Soutěže budou vyhodnoceny 19. dubna v rámci oslav Dne Země. Na vítěze několika věkových kategorií čekají odměny.

Soutěž o nej slunečnici [JPG, 4,4 MB]

„O vypěstování nejkrásnější slunečnice se mohou pokoušet předškoláci ve školce, žáci i studenti. Za svou třídu pak vyberou pět nejhezčích rostlinek, které přinesou v pátek 19. dubna na zábavné dopoledne ke Dni Země, které se bude konat v areálu Valašskoklobouckého podnikatelského centra. Připravena je ale i kategorie pro veřejnost, takže se mohou zapojit také naši občané," pověděl vedoucí odboru životního prostředí Josef Slánský. Všechny slunečnice pak budou vysázeny v centru města pro potěchu kolemjdoucích.

Fotografická soutěž Můj strom [JPG, 4,3 MB]

Druhá soutěž je určena amatérským fotografům, kteří se mohou o přízeň odborné poroty ucházet se snímkem na téma „Můj strom". „Připraveny jsou opět kategorie od žáků základních škol po studenty a širokou veřejnost. Soutěžící by měli své příspěvky doručit do pátku 29. března na podatelnu městského úřadu. Fotografie o formátu A4 mohou být barevné či černobílé a na zadní stranu by autoři měli uvést název snímku, své jméno, kategorii, věk, kontaktní údaje a jméno školy," sdělil Josef Slánský. Vyhodnocení soutěže a ocenění výherců všech kategorií proběhne na vernisáži soutěžních snímků v pátek 19. dubna od 18 hodin v Galerii G.

Lenka Zvonková

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA