Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

V pátek se konají letos první Klobucké trhy

date_range 23.Dub, 2013 featured_play_list Aktuality

 

V pátek 26. dubna se před Starou radnicí na Masarykově náměstí ve Valašských Kloboukách uskuteční první letošní Klobucké hospodářské trhy. Již třetí sezónu budou lidem přinášet čerstvou zeleninu, ovoce, pekařské, uzenářské, včelařské i mléčné výrobky a další produkty regionálního zemědělství a řemeslné práce. Trhy budou probíhat vždy v pátek od 13 do 17 hodin, a to každé dva týdny až do října.

„Klobucké hospodářské trhy jsou pořádány s cílem podpořit místní zemědělství a chovatelství a současně oživit tradici přímého prodeje hospodářských produktů. V minulých letech se setkaly se zájmem veřejnosti a staly se pravidelnou a vyhledávanou součástí života města. Věříme, že i letos svou nabídkou kvalitních a čerstvých výrobků uspokojí každého návštěvníka," pověděla za pořadatelský tým Pavlína Kolínková z městského úřadu.

Klobucké hospodářské trhy (foto archiv města)

Naplánováno je celkem třináct trhů, z nichž většina bude mít své tématické zaměření. „Připravujeme například trh mléčný, včelařský, chovatelský, pekařský či jablečný. Probíhat bude také další ročník Kohútovy letní hospodářské školy, která nabídne doprovodný program v podobě přednášky o letním řezu ovocných dřevin či ukázky práce s hospodářskými zvířaty," popsala záměry Radka Brtišová.

Trhy se chtějí i nadále rozšiřovat a obohacovat nabídku kvalitních produktů. Prodejci, drobní pěstitelé a farmáři kteří by zde chtěli nabídnout své výrobky, mohou kontaktovat pořadatele na telefonu 733 131 655.

Kalendář Klobuckých hospodářských trhů

26. dubna – Domácí zahrada
10. května – Jarní řez dřevin
24. května – Mléčný trh
7. června – Vojta Molek a jeho Veselý dvorek
21. června
19. července – Včelařský trh
2. srpna
16. srpna – Chovatelský trh
30. srpna
13. září – Pekařský trh
27. září
11. října – Jablečný trh
25. října

Klobucké hospodářské trhy pořádá Město Valašské Klobouky.

Lenka Zvonková

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA