Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Futsalisté Jerevanu znají soupeře v lize

date_range 05.Srp, 2013 featured_play_list Aktuality

 

Celostátní liga v sálovém fotbalu – futsalu bude mít v následující sezóně opět 11 účastníků a slavičínský Jerevan bude ve dvojici s týmem Gioia Brno. Proti loňské sezoně dochází ke třem změnám, kdy celky Varnsdorfu, Klatov a Vamberka v nejvyšší soutěži nahradí mužstva z Hradce, Stonavy a Vysokého Mýta. Celostátní liga startuje 26. října 2013 a Jerevan se hned v úvodním turnaji představí na domácí půdě proti silným týmům z Brna a ze Stonavy. Diváci pak uvidí Jerevan ještě ve slavičínské hale 21. prosince 2013 a také 4. ledna 2014.

Utkání Chemcomexu Praha a Jerevanu Slavičín (foto Tomáš Krejčí)

Reprezentace sálového fotbalu – futsalu startovala v minulém týdnu na Světových hrách neolympijských sportů v kolumbijském Cali, kde jen o skóre nepostoupila do semifinálových bojů na úkor Argentiny a ve své základní skupině dokázala porazit Kanadu a silný výběr Ruska. Z regionálních hráčů se do Kolumbie podíval zlínský útočník Tomáš Ulman. Výzvou pro ostatní hráče může být skutečnost, že v květnu příštího roku se v Praze koná Mistrovství Evropy a další adepti se mohou do reprezentačního týmu dostat a třeba bude zase jednou nějaký i ze Slavičína.

Více o dění v českém sálovém fotbalu – futsalu najdete na webu ČFSF.

-kos-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA