Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

V Lidečku v neděli vystoupí Pavel Helan

date_range 24.Dub, 2014 featured_play_list Aktuality

 

Pokud patříte k milovníkům kvalitní hudby, určitě si nenechte ujít vystoupení nadějného mladého zpěváka Pavla Helana. Na jeho koncert můžete vyrazit již tuto neděli do společenského centra v Lidečku.

Na Valašsku je o skladby tohoto písničkáře a finalisty soutěže Československo má talent velký zájem. „Zpíval a hrál na skautském plese před několika lety a setkal se tady s velkým úspěchem. Proto jsme se rozhodli Pavla Helana k nám znovu pozvat. Jsme moc rádi, že nás neodmítnul a do Lidečka znovu přijede," vysvětluje za organizátory koncertu Ludmila Mužikovská Rumánková.

foto web Pavla Helana

Začátek koncertu je v osmnáct hodin. Srdečně Vás na něj zvou skauti z Lidečka a Horní Lidče.

Možná málokdo z Vás ví, že také skauti mají svůj svátek. Mezinárodní den skautů a skautek se slaví každý rok a v kalendáři připadl na 24. dubna. Tento den má totiž svátek jejich patron, a to svatý Jiří. Tak všechno nejlepší milí skauti a skautky.

Ludmila Brousilová

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA