Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Ukliďme Valašské Klobouky: seznam sběrných míst

date_range 19.Dub, 2023 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Ukliďme Valašské Klobouky (archiv 2022)

Jaro nás opět zve k procházkám do okolní přírody. Aby nás pohled do krajiny potěšil, pojďme spojit síly a uklidit její chodníčky, kouty a zákoutí od odpadků a nepořádku, který se tu nashromáždil. Třeba v rámci akce Ukliďme Valašské Klobouky, kterou město vyhlašuje na víkend od 21. do 23. dubna, kdy slavíme Den Země. Vyberte si například svou oblíbenou procházkovou trasu nebo jinou lokalitu ve městě či místních částech. V klobuckém infocentru si můžete v tomto týdnu vyzvednout pytle na odpad, pracovní rukavice a mapky sběrných míst, kam se mají naplněné pytle skládat.

 

„Pojďme společně oslavit Den Země dobrým skutkem, který vykonáme v našem nejbližším okolí. Vezměte s sebou svou rodinu, přátele či sousedy a vydejte se třeba jako tým odlehčit bělokarpatské přírodě od věcí, které sem nepatří. Můžete se vypravit po své oblíbené turistické trase, po chodníčcích a pěšinách nebo zkrátka jen uklidit kolem svých zahrad. Za každou pomoc, která se projeví přívětivějším prostředím, mnohokrát děkujeme,“ vzkázal starosta Josef Bělaška.

 

Během uvedeného dubnového víkendu budou v terénu označená místa k odložení uklizeného nepořádku a v pondělí 24. dubna proběhne odvoz. Kromě valašskoklobouckých lokalit bude úklid vítaný také v místních částech Lipina, Smolina a Mirošov, kde budou sběrná stanoviště vyznačena vždy blízko budovy osadního výboru. Děkujeme všem, kteří věnují svůj čas úklidu přírody.

 

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA