Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Další řidiči sedli za volant opilí

date_range 29.Čvc, 2014 featured_play_list Aktuality

 

V pondělí se i přes velké horko policisté opět nezastavili. Prvním hříšníkem, kterého po ránu zastavili muži zákona z Napajedel ve Spytihněvi, byl devětatřicetiletý řidič Mazdy 626 z Buchlovic. Při dechové zkoušce nadýchal 0,37 promile alkoholu.

Dalším hříšníkem, na kterého narazili policisté z Valašských Klobouk v Brumově Bylnici, byl čtyřicetiletý muž z Nedašova, který řídil Škodu Felicii. „Už když otevřel dveře od vozu, bylo policistům jasné, že není úplně střízlivý. Dechová zkouška jejich podezření jenom potvrdila. Na displeji kontrolního přístroje se v šest hodin ráno objevila cifra 1,96 promile alkoholu v dechu," informovala tisková mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Po osmé hodině ranní dopravní policisté stopli v Lužkovicích čtyřiapadesátiletého řidiče Škody Octavia. Při kontrole nadýchal 1,07 alkoholu v dechu. To ještě nebylo všechno. Překvapení muži zákona navíc zjistili, že muž řídil i přesto, že mu v březnu letošního roku zakázal soudce řídit motorová vozidla na dobu tří let.

Oběma řidičům, kteří ovšem za volantem nemají co dělat, policisté na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali jim další jízdu. „Čeká je vyšetřování pro podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, druhého muže navíc ještě z přečinu maření úředního rozhodnutí a vykázání," uzavřela tisková mluvčí policie.

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA