Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Se třemi promile vulgárně napadal hosty

date_range 27.Čvn, 2017 featured_play_list Aktuality

 

Nepříjemnou sobotní noc zažili návštěvníci hostince v malé obci poblíž Valašských Klobouk. Po deváté hodině večer přišel do hostince místní devětatřicetiletý muž, který se domáhal konzumace alkoholu.

Vzhledem k jeho evidentní silné podnapilosti mu majitelka odmítla alkohol podat. To muže zřejmě rozlítilo natolik, že začal urážet přítomné hosty vulgárními výrazy. „Aby toho nebylo málo, chtěl se vymočit na zahrádce. Když se mu to nepodařilo, vykonal svou potřebu na dveře vedoucí na toalety. Jak hosté, tak personál restaurace, muže několikrát vyvedli ven, ale pokaždé se vrátil zpět a pokračoval v hrubostech směřujícím k hostům.," popsala událost mluvčí policistů Monika Kozumplíková.

Prvosledová hlídka policie, která na místo přijela, muže důrazně upozornila, aby z restaurace odešel. Protože však díky silné podnapilosti (téměř tři promile alkoholu) nebyl schopen situaci pochopit a hrozilo, že s napadáním nepřestane, policisté muže zajistili a následně převezli do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži.

„Policisté z Valašských Klobouk nevhodné chování opilého muže prověřují jako přestupek proti občanskému soužití, za který mu ve správním řízení hrozí několikatisícová pokuta," dodala Kozumplíková.

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA