Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Při nehodě se zranili dva řidiči

date_range 19.Led, 2018 featured_play_list Aktuality

 

Dopravní policisté se nadále zabývají střetu tří vozidel u obce Lidečko. K nehodě došlo ve středu krátce po osmé večer na silnici I/57 a dva muži při ní byli lehce zraněni.

Nehoda tří vozidel u obce Lidečko                   foto: PČR

Ve středu 17. ledna deset minut po osmé večer došlo u obce Lidečko na silnici I/57 ke střetu dvou osobních a jednoho nákladního vozidla. „Čtyřiadvacetiletý muž ze Vsetínska jel s vozidlem Fiat Doblo od obce Lidečko k obci Lužná. V táhlé levotočivé zatáčce ale přejel do protisměru. Z opačného směru jel s vozidlem Škoda Octavia čtyřiadvacetiletý muž z Valašskokloboucka. I přes snahu řidiče vozidla Škoda se střetu vyhnout, vozidla do sebe narazila. Fiat ještě bočně narazil do zadního levého rohu návěsu nákladní soupravy jedoucí před ním a nakonec skončil vlevo mimo silnici," popsal nehodu tiskový mluvčí policistů Vladislav Malcharczik.

Nehoda tří vozidel u obce Lidečko                   foto: PČR

Při dopravní nehodě byli oba řidiči osobních vozidel zraněni lehce. Byli převezeni na ošetření do nemocnice. Šestatřicetiletý řidič vozidla DAF z nákladní soupravy zraněn nebyl. Policisté u všech třech řidičů provedli dechové zkoušky ke zjištění ovlivnění alkoholem. U všech byly zkoušky negativní.

Nehoda tří vozidel u obce Lidečko                   foto: PČR

„Škody souhrnně dosáhly výše šest set osmdesát tisíc korun. Na Fiatu to bylo dvě stě padesát tisíc, na Škodě čtyři sta tisíc a na návěsu dvacet tisíc korun. Zbylých deset tisíc korun činí škoda způsobená poškozením svodidel," doplnil Malcharczik.

Nehoda tří vozidel u obce Lidečko                   foto: PČR

Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody. Velmi by jim pomohly informace o situaci před samotnou dopravní nehodou a to zejména o jízdě vozidla Fiat Doblo. Žádají proto občany o svědectví nebo poskytnutí například kamerových záznamů o jízdě výše zmíněného vozidla v obcích Lidečko a Horní Lideč. Informace mohou poskytnout na jakékoli policejní služebně nebo na lince 158.

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA