Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Na projíždějící automobil spadl strom

date_range 30.Říj, 2018 featured_play_list Aktuality

 

V souvislosti se silným větrem vyjížděly dnes v noci jednotky profesionálních i dobrovolných hasičů k několika desítkám případů popadaných stromů a poškozených střech.

První výjezd zaznamenalo krajské operační středisko ve 22:47 hodin. Od této doby do 13:00 hodin se jednalo celkem o 111 případů popadaných stromů na komunikace a železnici. V několika případech hasiči zajišťovali také uvolněné plechy a poškozené střechy domů. 

Na projíždějící automobil spadl strom          foto: redakce         foto z dalších zásahů hasičů

Netradiční případ řešili hasiči krátce po osmé hodině ranní, když došlo k pádu stromu na projíždějící automobil, který jel od Brumova-Bylnice směrem na Valašské Klobouky. „Řidiči byla poskytnuta první předlékařská pomoc a po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby byl předán do její péče. Hasiči strom odstranili a místo předali policii," informoval tiskový mluvčí hasičů Pavel Řezníček.

 Na projíždějící automobil spadl strom           foto: redakce       foto z dalších zásahů hasičů

Mezi nejsložitější zásahy lze zařadit poškozenou střechu v obci Napajedla na Zlínsku, kde došlo vlivem silného větru k uvolnění plechové krytiny o rozměru asi 10×10. 

-red-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA