Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Včelaři oslaví 120 let svého spolku

date_range 25.Zář, 2018 featured_play_list Aktuality

 

V neděli 30. září je široká veřejnost zvána na Medové odpoledne, které bude oslavou 120. výročí založení včelařského spolku ve Valašských Kloboukách. Od 14 hodin bude v kulturním domě Klobučan připraven bohatý program s výstavou o včelaření, soutěží medů, folklórními vystoupeními, tvořivými dílnami a dalším děním pro celou rodinu. Návštěvníci si budou moci také zakoupit včelařské produkty a potřeby.

 Ilustrační foto

„Včelaři se ohlédnou do své historie prostřednictvím výstavy o chovu včel v dřívějších dobách a dnes. Proběhne také soutěž o nejlepší med, do níž se zapojí chovatelé včel z celého regionu. V sále kulturního domu zavoní perníčky i medovina a k dobré pohodě zahraje dechová hudba Valaška a vystoupí národopisný soubor Klobučánek," pozval za pořadatele předseda včelařského spolku František Mikulčík.

PLAKÁT AKCE ZDE

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA