Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Výsledky fotbalových internacionálů

date_range 25.Zář, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
Slavičínští staří páni hostili na svém hřišti své vrstevníky ze slováckých Vnorov. Tato vzájemná družba tvá už 8 let, když se hraje každý rok střídavě ve Slavičíně a nebo ve Vnorovách. Úspěšnější bilanci mají zatím slavičínští borci a vylepšili si ji i v sobotním souboji. 
 

Reklama

 
Fotbalisté AGRA zaskočili domácí aktivní hrou a po zásluze šli také do vedení. Valaši srovnali brankou do šatny Mirka Strnada.Druhý poločas hráli slavičané mnohem lépe a dařila se jim kombinace. Do vedení domácí poslal hlavičkou sekretář klubu FC TVD Jožka Adámek. Potom ještě Milan Ptáček ml. trefil břevno vnorovské svatyně. Rozhodnutí padlo po spolupráci Fibich – Koseček, kterou vnorovský hráč uklidil do vlastní branky. V závěru ještě hosté nastřelili břevno a poté velmi přesný rozhodčí Herák pohledné utkání ukončil. FC TVD Slavičím má v plánu letos ještě jedno utkání, ve Zlíně na vyhřívaném trávníku proti místní Tescomě.
 

Slavičín vs Vnorovy   foto Staňa Belžík

 
více fotek (externí odkaz)
 
FC TVD Slavičín vs AGRO Vnorovy 3:1 (1:1)

Branky Slavičína: M. Strnad, J. Adámek a vlastní

Sestava domácích : Talčík J.- Málek J., Adámek M., Heinik Š., Argaláš L., Belžík S., Smolek J., Strnad M., Ptáček M., Vaněčka A., Munster B.,Valenta Zb., Adámek J., Fibich J., Divila J. a Koseček P.

Do Bohuslavic nad Vláří zavítali v sobotu staří páni Bylnice. Domácí tým na ně vyrukoval s velmi silnou sestavou, ve které se představili např. Vl. Machů, J. Hnilo nebo G. Machovský. V minulém roce v Bylnici zvítězili hráči FC Bylnice vysoko 8:2, proto jim chtěli domácí tuto porážku oplatit.
Po vyrovnané první půli šli bylničané do vedení po brance kanonýra Josefa Kříže. Bohuslavjané ale brankou z penalty nakonec skóre vyrovnali. Utkání nakonec skončilo remízou, se kterou byli nakonec spokojeni oba aktéři.

TJ Sokol Bohuslavice n/Vl vs FC Bylnice 2 : 2 ( 1 : 1 )

Branky hostí : Kříž Josef – 2

 
Petr Koseček
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA