Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Požár v Hovězí způsobil majiteli firmy škodu téměř milion korun

date_range 16.Dub, 2019 featured_play_list Aktuality

V úterý o půl druhé v noci přijali hasiči oznámení o požáru administrativní budovy místní firmy v obci Hovězí. K požáru byly vyslány hned tři jednotky hasičů, a to profesionální hasiči ze stanice Vsetín a dobrovolné jednotky z obce Hovězí a Halenkov.

 

Požár zasáhl  přízemí budovy a šířil se rychle do horního patra. Avšak díky brzkému ohlášení požáru a rychlému zásahu hasičů, byl požár rychle uhašen. „Během patnácti minut měli hasiči požár pod kontrolou a velitel zásahu vyhlásil lokalizaci. Při následné kontrole objektu se hasiči ujistili, že se uvnitř nenachází žádná osoba. Poté budovu zkontrolovali termokamerou a postupně rozebrali část oplećhování objektu, aby mohli dohasit skrytá ohniska. K odvětrání zakouřené budovy použili hasiči přetlakovou ventilaci,“ popsala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

 

K požáru se dostavil nešťastný majitel, kterému hasiči objekt předali. Na místě do ranních hodin na dohlídku zůstala místní jednotka dobrovolných hasičů.  Na místo se dostavil i vyšetřovatel hasičů, který provedl první ohledání místa požáru. Příčina vzniku požáru je předmětem šetření. Škoda byla předběžně vyčíslena na devět set tisíc korun.

 

Foto: HZS

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA