Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Z kotelny se požár rozšířil na celý dům. Popáleného majitele odvezla sanitka

date_range 23.Dub, 2019 featured_play_list Aktuality

Požár vypukl v pondělí 22. dubna před osmou hodinou večerní v kotelně rodinného domu v obci Huslenky. Na místo ihned vyjely čtyři jednotky hasičů, a to ze stanice Vsetín, z Halenkova, Huslenek a obce Hovězí.

 

Požár se velmi rychle šířil. V době příjezdu prvních jednotek byla požárem zasažena celá střecha jednopodlažního domu. „Hasiči ihned začali požár hasit a dostali jej pod kontrolu během půl hodiny. Při požáru se popálil majitel domu. Tomu hasiči poskytli předlékařskou pomoc a následně ho předali do péče přivolaným záchranářům. Ti nakonec muže odvezli do nemocnice k dalšímu vyšetření,” popsala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

 

V průběhu likvidace požáru hasiči ochlazovali vodou i okolní budovy, nacházející se v těsné blízkosti domu. Přímo v ohni uvnitř domu se také nacházely dvě propan-butanové láhve. Ty taktéž hasiči ochlazovali a následně je vynesli z domu ven. Postupně rozebírali konstrukci střechy a dohašovali skrytá ohniska. Po celou dobu dům kontrolovali termokamerou.

 

Samotnou likvidaci požáru vyhlásil velitel zásahu až po desáté hodině večerní. Nešťastný majitel díky požáru tak doslova přišel o střechu nad hlavou. Způsobená škoda požárem přesáhne jeden milion korun.

 

Co je příčinou požáru rodinného domu v Huslenkách na Vsetínsku je v šetření vyšetřovatele hasičů.

 

Foto: SDH Huslenky

 

-tz-

 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA