Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

U Mirošova se převrátilo auto na střechu

date_range 17.Pro, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
Sněžení a teploty pod bodem mrazu působily ve čtvrtek komplikace zejména řidičům. Až na malé „ťukance" však první sníh na silnicích nezpůsobil vážnější potíže. Problémy měli hlavně řidiči, kteří se vydali na cesty bez zimních pneumatik. Výraznější potíže nebyly ani v kopcovitých částech regionu, jako jsou například Syrákov na Vsetínsku nebo stoupání od Luhačovic směrem na Petrůvku.

Jediná vážnější nehoda, při níž zasahovaly složky integrovaného záchranného systému, se stala pár minut před desátou večer u Mirošova na Valašskokloboucku.

„Jednalo se o havárii osobního automobilu značky Škoda Roomster. Řidič ze Slovenské Republiky tady zřejmě nezvládl místní terén a převrátil auto v prudké zatáčce na střechu mimo silnici," upřesnil Štefan Hrtús z Krajského operačního střediska hasičů ve Zlíně..

 
Před příjezdem hasičů na místě už zasahovala záchranná služba, která ošetřovala řidiče. Tomu ve značné míře při nehodě pomohly aktivované střešní airbagy.

„Naši hasiči toto vozidlo zajistili proti požáru a úniku provozních hmot. Po zadokumentování události dopravní policií se podařilo vrak vozidla otočit zpátky na
kola a naložit na odtahovou službu,"
dodal Hrtús.

I nadále meteorologové předpovídají občasné sněžení a mráz. Silnice tedy i nadále mohou namrzat. Hlavní tahy silničáři ošetřují chemickým posypem. Zvýšenou opatrnost je třeba dbát na silnicích nižších tříd, kde je povrchu souvislá uježděná vrstva sněhu.

 
-red-
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA