Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Regiontour 2009: Valašsko chystá novinky

date_range 08.Led, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
VALAŠSKO, BRNO – V upravené expozici Zlínského kraje, s novými propagačními materiály a tradiční valašskou gastronomií se tentokrát představí valašská města, obce a mikroregiony na dalším ročníku prestižního veletrhu cestovního ruchu Regiontour 2009. Ten se uskuteční ve dnech 15. až 18. ledna na brněnském výstavišti.

„Valašsko budou na veletrhu prezentovat čtyři mikroregiony – Valašsko – Horní Vsacko, Hornolidečsko, Valašskomeziříčsko – Kelečsko a Rožnovsko a dále tři největší města – Vsetín, Valašské Meziříčí a Rožnov pod Radhoštěm," informovala Veronika Pifková, která má na vsetínské radnici na starosti cestovní ruch.

 

Foto

Prezentace Hornolidečska na Regiontour 2008    foto Pavel Rus

 
Návštěvníci valašského stánku se mohou těšit nejen na tradiční valašskou pohostinnost a krajové speciality, ale také na zajímavé zbrusu nové materiály. „Valašská města a obce vydala ve spolupráci s Centrálou cestovního ruchu Východní Morava nové turistické mapy, které na stáncích nebudou chybět," slibuje Veronika Pifková. Lidé se však budou moci zúčastnit i zajímavé soutěže, v níž budou moci vyhrát například slivovici nebo pobyt v horském hotelu a skipas.

Vedle Regiontouru se Valašsko letos bude prezentovat ještě na devíti dalších veletrzích cestovního ruchu u nás i v zahraničí. „Většinou se jedná o veletrhy, které navštěvujeme každoročně, letos poprvé se ale představíme i na veletrhu v holandském Utrechtu," uvedla Pifková.

 

Eva Stejskalová

 
 
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA