Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Nová tělocvična ve Slavičíně nabízí i dobu vyhrazenou pouze ženám

date_range 16.Říj, 2019 featured_play_list Aktuality, PR ČLÁNEK
arrow_drop_up Crossfit tělocvična Koloseum Gym

Tým FIT&CORE otevírá svou první tělocvičnu ve Slavičíně. Crossfit tělocvična Koloseum Gym je vytvořena v moderním stylu, plně vybavena pro kondiční trénink. „Vize tělocvičny je nalákat široké spektrum lidí co dbají o své tělo, zdraví a chtějí se odreagovat,” uvedl za tým FIT&CORE Tomáš Plášek.

 

Koloseum je připraveno pro kondiční trénink sportovců, strongmany, kulturisty, lidi co se udržují v kondici. Je vybaveno jednoručky, olymp. osy, crossfit stanice, box pytel, plyoboxy, běžecké pásy, spinning kolo, řada kettlebellů, pneumatika, fitslide, TRX systém a mnoho dalších pomůcek pro váš trénink.

Tělocvična má daný rozvrh pro veřejnost a skupinové lekce

VEŘEJNOST – tělocvična je volně přístupná veřejnosti a může si kdokoliv příjít dát do těla 🙂 POZOR! Středa je Ladies Gym, do tělocvičny můžou jen ženy.

 

SKUPINOVÉ LEKCE – tělocvična se uzavře veřejnosti a objednaní klienti přes rezervační systém absolvují trénink pod vedením trenéru FIT&CORE.

 

Více informací na webu :   fit-core.cz

 

Prostory nové tělocvičny:

 

 

 

-pr článek-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA