Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Slavičín se ptá občanů: Jste tady spokojení?

date_range 30.Říj, 2019 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Foto: město Slavičín

Všichni Slavičané dostali před časem dotazník s názvem Jak se vám žije ve Slavičíně? Občané se tak mohou zapojit do anonymního průzkumu veřejného mínění, který je zaměřen na zjišťování spokojenosti s fungováním městského úřadu i životem ve městě. Vyplnit dotazník je možné ještě do konce října a to i elektronicky.

 

„Lidé se takto můžou spolupodílet na rozvoji města a jeho dalším směřování. Chceme výsledky dotazníku zohlednit při plánování budoucnosti Slavičína,“ přislíbil starosta města Tomáš Chmela.

 

Odkaz pro vyplnění dotazníku online je ZDE.

 

„Chtěli bychom poprosit občany, aby dotazníků vrátili co nejvíc, ať to nedopadne jako v roce 2011,“ vzpomněl starosta Chmela podobné dotazníkové šetření, které se nesetkalo s větším zájmem: svůj názor tehdy vyjádřilo pouze 40 rodin.

 

Odevzdávat se dotazníky mohou ještě do konce října opět ve vestibulu městského úřadu, na infocentru, v městské knihovně a také v místních částech k rukám předsedů osadních výborů či dle místních zvyklostí, lze je rovněž vhodit do poštovních schránek městského úřadu, infocentra či knihovny.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA