Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Vůz mladé řidičky zůstal zaklíněný na železničním přejezdu

date_range 13.Lis, 2019 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Automobil po srážce s vlakem, foto: PČR

V obci Huslenky jela v úterý krátce před osmou večer pětadvacetiletá řidička ze Vsetínska s vozidlem tovární značky Ford. Odbočila z hlavního tahu obcí a chtěla následně přejet železniční přejezd.

 

„V této chvíli nebylo výstražné světelné ani akustické znamení zabezpečovacího zařízení železničního přejezdu v činnosti. Při nájezdu na železniční přejezd ale řidička najela předním pravým kolem mimo něj a auto zůstalo na přejezdu zaklíněno. To se již spustilo zabezpečovací zařízení. Řidička i se svým spolujezdcem rychle opustili vozidlo,” popsal situaci krátce před srážkou tiskový mluvčí policie Vladislav Malcharczik

Místo nehody, foto: PČR

K přejezdu mířila osobní vlaková souprava jedoucí ze Vsetína směrem do Velkých Karlovic. Došlo ke střetu vlaku s osobním autem.

 

„Při srážce nedošlo ke zranění osádky auta, obsluhy vlaku ani nikoho z dvanácti cestujících. Policisté provedli u strojvedoucího i řidičky dechovou zkoušku ke zjištění alkoholu. U obou byla negativní. Sčítaly se i škody. Na autě činí třicet tisíc a na vlakové soupravě čtvrt milionu korun, ”  uvedl Vladislav Malcharczik.

Poškození vlaku po srážce s osobním vozem, foto: PČR

 

Letos se jedná v okrese Vsetín o čtvrtý případ srážky vlaku s autem v prostoru železničního přejezdu. V loňském roce se žádný takový případ nestal.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA