Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Nejlepší mariášník je z Francovy Lhoty

date_range 05.Dub, 2009 featured_play_list Aktuality
 
 
Jubilejní desátý ročník mariášnického turnaje, který proběhl v sobotu 4. dubna v oblíbené restauraci Bernard v Lidečku, už má svého vítěze. Stal se jím Zdeněk Plšek z Francovy Lhoty. O pouhých šest bodů méně uhrál Rostislav Machala ze Vsetína a pomyslný bronz patří Josefu Fuskovi z Hutiska.

O letošní ročník byl mezi karbaníky znovu velký zájem. „K mariášnickým stolům zasedlo letos více jak padesát hráčů z širého okolí. Jezdí k nám hrát chlapi z celého Valašska ale také například z Ostravy," přiblížil majitel restaurace Pavel Číž.

 

foto Pavel Číž

 

Od desáté hodiny, kdy se začalo hrát, absolvovali hráči celkem pět kol. Na konci každého se provedl součet uhrané částky každého hráče a kdo měl na konci nejvíc, stal se vítězem.

„První cenou byla plavba lodí pro dvě osoby. Ale ani další v pořadí neodešli s prázdnou. Naše restaurace navíc věnovala každému účastníkovi upomínkové předměty pivovaru Bernard," dodal Pavel Číž.

Reklama

 

Prvních deset v pořadí:
1. Plšek Zdeněk – Francova Lhota
2. Machala Rostislav – Vsetín
3. Fusek Josef – Hutisko
4. Pleva Richard – Nový Hrozenkov
5. Palacký Lubomír – Lešná
6. Vrábel Vladimír – Bílovec
7. Vrábel Petr – Kopřivnice
8. Honěk Petr – Studénka
9. Konečný Zdeněk – Brumov
10. Hel Jaroslav – Studénka

 
StF

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA