Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Ve Vsetíně začaly Veselé vánoční hody

date_range 16.Pro, 2019 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Martin Chodúr vystoupí v úterý

Kluziště na náměstí i nová edice vratných kelímků budou zpestřením Veselých vánočních hodů, které pořádá Dům kultury Vsetín ve spolupráci s městem Vsetín ve dnech 16. až 21. prosince. Během šestidenní akce v prostoru mezi Svárovem a náměstím Svobody bude kromě jarmarku s vánočním zbožím a pochutinami připraven také kulturní program v podání profesionálních kapel i místních skupin a umělců.

 

V pondělí 16. prosince vystoupí Fleret se Zuzanou Šulákovou, o den později Martin Chodúr s kapelou MACH, ve středu zazpívá Markéta Konvičková a ve čtvrtek Petr Vondráček a kapela Lokomotiva. V pátek se představí zpěvačka Olga Lounová a v sobotu Pavel Novák s kapelou Black Rose, po němž bude následovat Živý Betlém. Předpokládaný začátek vystoupení je vždy v 16.30 hodin.

Veselé vánoční hody ve vsetíně, foto: archiv města Vsetín

Hudebními „předskokany“ zmíněných umělců budou zájmové spolky a hudební tělesa ze Vsetína a okolí. Přijďte vždy od 15.30 hodin podpořit děti z pěveckého sboru Trávníček, z pěveckého sboru Masarykova gymnázia, žáky sólového zpěvu ze ZUŠ Kostka, pěvecký sbor Polanka nebo Pěvecké sdružení valašských učitelek.

 

Tradiční součástí akce je i charitativní Dětské vánoční městečko v pátek 20. a v sobotu 21. prosince, jehož výtěžek je určen rodině zdravotně postižené Elišky Kneblové.

 

Na jarmarku najdete ve dnech 16. a 17. prosince také stánek Nadačního fondu pro obnovu vsetínské porodnice, kde bude probíhat prodej již tradičního porodnického ležáku a také doprodej benefičních baněk.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA