Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Při řetězové srážce se zranila řidička

date_range 23.Srp, 2010 featured_play_list Aktuality
 
 
V pondělí 23.8.2010 v 06:36 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po řetězové dopravní nehodě u obce Horní Lhota na Zlínsku. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem. Podle mluvčího hasičů Iva Mitáčka bylo zjištěno, že na silnici mezi obcí Horní Lhota a Zádveřice – Raková došlo k dopravní nehodě čtyř osobních aut zn. Peugeot 207, Peugeot 205, Kia a VW Golf.

Podle všeho jedno z aut přibrzdilo a tím došlo k řetězové srážce. „Dopravní nehoda zablokovala důležitou spojnici z Luhačovic a provoz byl výrazně omezen. Při nehodě se zranila jedna z řidiček, která zůstala sedět v autě," uvedl Mitáček.

 

foto HZS Zlínského kraje     více fotek

 
Hasiči přijeli ze záchranářů na místo jako první a okamžitě se zajímali o zraněnou ženu, které poskytli první předlékařskou pomoc. „Po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby byla žena z auta vytažena pod dohledem lékaře. Po umístění na transportní nosítka byla se svým zraněním nohy odnesena do sanitního vozu," upřesnil mluvčí. Po dalším ošetření byla jednačtyřicetiletá pacientka odvezena do nemocnice.

Hasiči zajistili vraky vozů proti případnému požáru a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbenty. „Pomohli jsme také s řízením dopravy, která byla svedena do jedné poloviny vozovky," dodal Ivo Mitáček. Nehodu na místě šetřila policie.

 
-red-
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA