Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Vsetínský silák stříbrný na soutěži v Opavě

date_range 26.Říj, 2010 featured_play_list Aktuality
 
 
Vsetínský silák Adam Švehla sbíral koncem minulého týdne další medaile v benchpressu. Na 32. ročníku velké ceny Opavy obsadil nádherné druhé místo s výkonem 205 kilogramů.

Adam Švehla tak navázal na svůj nedávný úspěch z mezinárodní pohárové soutěže v benchpressu, která proběhla v Mladé Boleslavi a na níž obsadil ve své kategorii vynikající třetí místo. Tentokrát však využil pouze dva ze tří možných pokusů. „Věděl jsem, že třetím pokusem bych již výsledek nezměnil. Někdy je lepší se nevysilovat, mám ještě před sebou další závody," uvedl bezprostředně po skončení soutěže Švehla, který v civilním životě působí v řadách strážníků Městské policie Vsetín.

 

Zleva – Petr Bolf z Rožnova p. R., Jana Mikušová z ValMezu, Adam Švehla

 
Svůj vlastní tréninkový rekord, který činí 220 kilogramů, se tak vsetínský silák pokusí pokořit na dalších závodech. Ty se uskuteční v prosinci v Olomouci a Žďáru nad Sázavou.

 

Eva Stejskalová

 
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA