Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

STRAM představí nový videoklip. Středeční premiéra bude bez koncertu

date_range 27.Říj, 2020 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Z videoklipu Záhada, na fotografii Klára Katrušáková

Nový videoklip představí ve středu 28. října valašská rocková skupina STRAM. Premiéra se v důsledku omezení musí tentokrát obejít bez živého koncertu: klip bude na kanále skupiny zpřístupněn úderem osmnácté hodiny. Snímek skupina natočila zcela ve vlastní produkci.

 

V hlavních rolích videoklipu Záhada se objeví amatérští herci Klára Katrušáková, Ondřej Koňařík a slovenský talent Štefan Ďurdík. Klára i Štefan si už v minulosti vyzkoušeli školní divadlo, což se při natáčení ukázalo jako výhoda. „Z nabídky zahrát si v klipu jsem byla nadšená, protože STRAM je taková moje srdeční záležitost, poslouchám je vlastně už od dětství, chodím na jejich koncerty. Navíc písnička Záhada se mi líbí. Bavilo mě i samotné natáčení, opravdu jsem si to užila,“ svěřila se před premiérou mladá herečka z Janové.

Z natáčení videoklipu Záhada, valašská kapela STRAM

Za partnera dostala Ondřeje Koňaříka z Huslenek, který se před kamerou objevil vůbec poprvé. „Původní obavy Ondrovy maminky, že syn na to asi moc nebude, se naštěstí nepotvrdily. Ondra je inteligentní, takže rychle pochopil, co se po něm vyžaduje a do role se dokonale vžil. S výrazovými schopnostmi Klárky, Ondry i Štefana jsem byl nadmíru spokojený,“ pochválil herce Michal Mikulenka, režisér a kameraman externích záběrů. Pódiové záběry se pro změnu rodily pod taktovkou Vojty Kocůrka. Osvědčená dvojice kytaristů, která se dlouhodobě věnuje také video tvorbě, si spolupráci vyzkoušela například u nedávných stramáckých klipů Mimozemšťan nebo Fabrika.

 

„Tentokrát jsme zvolili pohodové, až odpočinkové téma. Myslím, že v současné době by si lidé měli udržovat dobrou náladu, snad k ní trochu přispějeme i naší novinkou,“ poznamenal Vojta Kocůrek. Nezapomněl poděkovat všem nadšencům, kteří se do projektu zapojili: asistent Jaroslav Pechal, maskérka Kateřina Podzemná, hudební technici Dušan Trličík a Vít Kopecký a další.

Z maskérny

Skladba Záhada vyšla na albu Dlouhá cesta, které STRAM natočil v roce 2017. Autorem textu je Jirka Pirník, hudbu dodal Michal Mikulenka.

 

Premiéra ve středu v 18:00

 

Videoklip na youtube bude veřejnosti zpřístupněný ve středu 28. října v 18. hodin. Video je možné spustit i ze stránek www.stram.cz.

 

 

-red-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA