Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Brumovští hokejisté dobyli Šternberk o gól

date_range 04.Úno, 2011 featured_play_list Aktuality
 
 
Poslední zápas na domácím ledě brumovským vyšel, když v prodloužení porazili na nájezdy vedoucí tým Krajské ligy mužů HC TJ Šternberk 5:4 (0:1,1:2,3:1, samostatné nájezdy 2:1).

Ani dvougólové vedení tak hostům nestačilo a odváží si z Brumova pouze 1 bod za prohru po samostatných nájezdech. Brumov v rozmezí necelé půlminuty dokázal smazat náskok 4:2 díky brankám Jardy Vaňka a Tomáše Nováka.

 

foto Mirek Lysáček    více fotek

 
Na průběhu dramatického zápasu se podepsali velkým dílem rozhodčí. Nepřesným rozhodováním byl zápas ovlivněn až krajně vyhrocen. V čase 51:54 opustil led Mokrejš za trest ve hře, přesnější vysvětlení tohoto trestu nebylo nikomu známo, tedy kromě hlavního sudího. Další sporná situace nastala při hře v oslabení. Domácí Vaněk byl tvrdě faulován, ovšem opět bez odezvy rozhodčích. To už nevydržel ani trenér domácích, který své názory na sudí dával hlasitě najevo. Nakonec po vítězných nájezdech fanoušci i hráči raději hodili průběh zápasu za hlavu a naplno si užili děkovačku za vítězství.

Tým dokázal nejlepším způsobem pozvat diváky k zápasům play-off, které začínají ve čtvrtek 10.února 2011.

Komentovaný videozáznam zde

 
-hola-
 
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA