Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Rozjela se Valašská nohejbalová liga

date_range 27.Dub, 2011 featured_play_list Aktuality
 
 
Začátkem dubna byla na slavičínských kurtech na Vláře zahájena „Valašská nohejbalová liga". Tuto dlouhodobou soutěž organizuje nohejbalový klub ze Slavičína. Do soutěže se závazně přihlásilo 5 mužstev ze zlínského kraje. Konkrétně jde o pořádající NK Slavičín, Valašské Meziříčí, Brumov, Bystřice pod Hostýnem a Sokol Prštné B.

V jednotlivých soutěžních kolech se utká každý tým s každým, a to jak ve dvojicích, tak ve trojicích. To znamená, že v každém soutěžním kole se odehraje celkem 20 náročných zápasů na 2 vítězné sety, přičemž každý tým odehraje 8 zápasů (4 x dvojice a 4 x trojice).

 

foto Josef Indra

 
V prvním turnaji Valašské nohejbalové ligy vyhrál zcela zaslouženě tým z Brumova se ziskem 13 bodů. Na 2. místě byl tým z Bystřice pod Hostýnem, třetí se umístilo Valašské Meziříčí. O pořadí na 4. a 5. místě rozhodoval vzájemný zápas, který měl Sokol Prštné B lepší. Po prvním kole Valašské nohejbalové ligy tedy tabulku vede Brumov s 5 body, další pořadí je následující – Bystřice pod Hostýnem 4 body, Valašské Meziříčí 3 body, Sokol Prštné B 2 body a NK Slavičín – 1 bod.

Druhý turnaj Valašské nohejbalové ligy se odehraje 1. května na kurtech ve Valašském Meziříčí.

 
-kos-
 
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA