Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Klobucký tenisový klub zahájil sezónu

date_range 27.Kvě, 2011 featured_play_list Aktuality
 
 
Jako již tradičně, tak i letos se tenisoví nadšenci z Valašských Klobouk sešli v polovině dubna na první brigádě, aby opět po zimě zprovoznili jediný antukový kurt ve městě.

„Počasí nám v té době nepřálo, a tak se úpravy o pár dnů protáhly. Hřiště je ale teď skvěle připraveno na nadcházející sezónu," uvedl za tenisový klub Ivo Dorňák.

V letošním roce se chce tenisový klub zaměřit hlavně na mládež. „Chceme přispět k tomu aby se mladí lidé mohli více věnovat aktivnímu sportu. Proto pokud budou dodrženy podmínky úklidu či zavlažování antuky, budou mít děti do patnácti let vstup zdarma," pokračuje Dorňák.

 

Antukové hříště Valašské Klobouky

 
O prázdninách se bude opět hrát dětský turnaj ve dvouhrách. Stejně tak je letos v plánu na konci sezóny další, v pořadí již 3. ročník Memoriálu Jana Pšenčíka ve čtyřhrách. „Tento turnaj se stal pěknou tradicí na konci každého roku. A určitě chceme i do budoucna v této tradici pokračovat," dodal Ivo Dorňák.

Antukový kurt je mimo čas, kdy jej využívají členové klubu, k dispozici i široké veřejnosti. Zapůjčit nebo zakoupit tu lze i tenisové vybavení a méně zkušeným tu poradí kvalifikovaní trenéři.

 
-tz-
 
 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA