Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Skladatel Adam Uličný oslnil porotu v New Yorku

date_range 17.Říj, 2021 featured_play_list Aktuality
arrow_drop_up Adam Uličný získal další hudební ocenění, tentokrát v New Yorku

Za skladbu Mystery of Castle získal rožnovský hudební skladatel hlavní cenu Award Winner, na mezinárodním filmovém festivalu New York International Film Awards, v kategorii Best sound design. Tato podmanivá skladba doprovází video s názvem Tajemný hrad Štramberk, které sám tento skladatel natočil a sestříhal.

 

Adam Uličný tak navazuje na předešlá hudební ocenění, která letos získal na mezinárodních filmových festivalech v Kanadě, Francii či Cannes za skladbu Mountain Symphony.

 

Hudební skladatel, songwriter, zpěvák a multiinstrumentalista Adam Uličný pochází z Ostravy, vystudoval 12 let obor hra na klasický klavír. Jeho zaměřením a velkou oblibou je tvorba filmové hudby. Žije v Rožnově pod Radhoštěm. Působil v několika kapelách, loni o sobě dal vědět sólovým projektem – dvě skladby jste mohli slyšet také ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava. Videoklip k singlu V představách vysílalo i Óčko.

 

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA