Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Jezdil po kolejích, havaroval a utekl

date_range 01.Srp, 2018 featured_play_list Aktuality

 

V pondělí po dvaadvacáté hodině přijal operační důstojník na lince tísňového volání policie oznámení o motocyklistovi, který jezdil ve Slavičíně po kolejích a následně havaroval. Policisté našli motocykl a služební pes vypátral pravděpodobného řidiče. Za jízdu po kolejích mu hrozí ve správním řízení pokuta.

„Policisté ze Slavičína po oznámení vyrazili na místo, kde zjistili od oznamovatelky bližší informace k údajné havárii i k motocyklistovi. Začali pátrat po motocyklu. Po krátké době opravdu motocykl nalezli ležet poblíž trati, v příkopu. Po jeho řidiči však nebylo nikde ani stopy," popsala tisková mluvčí policistů Monika Kozumplíková.

Motocykl nalezený u železniční trati ve Slavičíně                   foto: PČR

Operační důstojník policistů vyslal na místo psovoda se speciálně vycvičeným policejním psem. Psovod propátral okolí podél železniční trati z Divnic až do Hrádku na Vlárské dráze, kudy měl motocyklista projíždět. O půl páté ráno služební pes Axel avizoval muže, který šel v kolejišti a tvrdil, že jde náhodou kolem.

 Ilustrační foto PČR

„Jednalo se o sedmadvacetiletého muže z blízké obce, který se přiznal, že je vlastníkem havarovaného motocyklu bez registračních značek a kterého policisté dobře znají. Dechová zkouška u něj byla negativní. Policisté zjistili, že má muž uložen zákaz řízení všech motorových vozidel. Případ šetříme jako přestupek proti zákonu o dráhách, ve správním řízení hrozí hazardérovi v případě prokázání viny několikatisícová pokuta," dodala Kozumplíková. Další okolnosti celé události jsou v šetření policistů ze Slavičína.

-tz- 

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA