Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Bistro Razula láká na burgery, frgál, jehněčí kolínko i kurzy pečení pizzy

date_range 05.Dub, 2022 featured_play_list Aktuality, PR ČLÁNEK
arrow_drop_up Po absolvování kurzu pečení pizzy, děti dostanou i diplom

Burger s trhaným masem, borůvkové knedlíky, grilovaná žebra, šest druhů pizzy, čerstvé valašské frgály nebo poctivá kyselice: to vše a ještě mnohem víc nabízí návštěvníkům vyhlášené Bistro Razula u stejnojmenné sjezdovky v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. I po konci lyžařské sezóny je tu živo a kuchaři chystají novinky i zajímavé akce. Více nám prozradil šéfkuchař Josef Tydlačka.

 

Josefe, díky výbornému jídlu jste si získali u návštěvníků Velkých Karlovic velkou popularitu. Co se u vás nyní děje po ukončení lyžařské sezóny?

 

Máme stále otevřeno, pokračujeme dál v každodenním provozu. Můžete se u nás zastavit od neděle do čtvrtku od 8 do 18 hodin, v pátek a sobotu až do 21 hodin. Ať už vyrazíte na pěší túru po některé z krásných okolních tras, nebo na výlet na kole, zastavte se a my vás rádi pohostíme. Hned vedle bistra je velké parkoviště i zastávka autobusu, jsme výborně dostupní i pro cyklisty. Nacházíme se hned vedle cyklostezky Bečva.

 

Dáte návštěvníkům tip, co můžou v okolí po návštěvě bistra podniknout?

 

Parkoviště u Razuly je ideálním výchozím bodem pro výlet k rozhledně Miloňová. A určitě doporučuji vyzkoušet i turistickou trasu Hledej poklad na Razule, která začíná i končí u nás. V bistru si vyzvednete tištěné instrukce, na 6 km dlouhé trase plníte jednoduché úkoly a sbíráte čísla do kódu, s kterým po návratu otevřete schránku s pokladem. Během května bude opět zpřístupněna i Stezka portáše Maliny, která vede přímo od bistra na vrchol sjezdovky Razula a přibližuje dětem zábavnou formou zajímavosti přírody.

 

 

Budete mít s příchodem jara nějaké novinky v nabídce specialit?

 

Rozhodně, nabídku vždy aktualizujeme podle sezóny. Od 1. dubna například vracíme do jídelníčku populární Caesar salát a jehněčí kolínko s bramborovým pyré a špenátem. Ještě připomínám, že v bistru máme i speciální nabídku snídaní denně od 8 do 11 hodin. Od dubna jsme do ní doplnili vejce Benedikt. Kromě toho děláme ráno ještě hemenex a palačinky s džemem a lesním ovocem. Před túrou se tak můžete posilnit přímo u nás.

 

Co dalšího ještě připravujete?

 

Před časem jsme vymysleli kurzy pečení pizzy, protože ji lidé u nás mají rádi a mnozí se ptali na recept. Tak jsme se rozhodli, že to zájemcům nebudeme jen vysvětlovat, ale rovnou ukážeme. Kurzy měly velký úspěch a po covidu je znovu rozbíháme naplno. Všechny srdečně zvu, je to skvělá zábava i pro děti. Společně si připravíme pizzu od chystání těsta a nahazování před náplň až po upečení, rovnou si pak na svém výtvoru můžete pochutnat a děti jsou vždy nadšené, že dostanou i diplom. V dubnu máme vypsané tři termíny a to 10., 17. a 24. dubna. Ještě zbývá pár volných míst, tak se k nám můžete přidat.

Kurz pečení pizzy

Navíc v neděli 17. dubna na kurz naváže drobný program pro děti, od 11 hodin si mohou zkusit zdobení perníčků s naší cukrářkou Pavlou Stoklasovou.

 

Více o Bistru Razula

 

Tip: Resort Valachy, jehož je Bistro Razula součástí, pořádá pravidelně i kurzy pečení valašských frgálů a speciálně k Velikonocům chystá kurz pečení mazanců a vánoček v hotelu Galik s pekařkou Pavlou Stoklasovou. Uskuteční se v pátek 15. 4.

 

-pr článek-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA