Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Horal zahájí v sobotu grilovací sezónu

date_range 12.Kvě, 2017 featured_play_list Aktuality

 

S příchodem teplejšího počasí opět startuje sezóna grilování, ze zahrádek i venkovních hospůdek se už zase linou vůně pečeného masa i dalších dobrot. Speciální program k této příležitosti připravuje na sobotu 13. května také hotel Horal ve Velkých Karlovicích.

Zdejší grilovací terasa, vyhlášená mezi turisty díky malebnému okolí s výhledem do údolí a specialitám místních kuchařů, se právě v sobotu slavnostně otevře návštěvníkům a v rámci akce Vítání léta nabídne pestrý program s ochutnávkami.

„V 11 hodin začne ukázka porcování dvou velkých halibutů, čerstvě vylovených z moře, kterou povede Kamil Kneslík z Makra. Naši kuchaři z naporcovaných halibutů následně připraví různé grilované speciality. Připraveny jsou i degustace nových vín ročníku 2016, značkových rumů a zmrzliny, zájemci si mohou vyzkoušet výrobu valašských frgálů s našimi pekařkami nebo využít testovací projížďky na segwaích. Během dne zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka," láká šéf hotelu Horal Marek Bača.

Kuchaři z naporcovaných halibutů připraví různé grilované speciality

Halibuta ochutnají gurmáni na různý způsob a to jako tatarák nebo na grilu s lilkovým pyré, s koriandrem a chilli papričkou nebo na chřestovém ragú s rajčaty. Pro zpestření kuchaři přidají i grilované kalamáry s bylinkovou nádivkou a tomatovou omáčkou a grilovanou chobotnici s marinovaným chřestem.

Terasa na Horalu bude do konce června otevřena příležitostně podle počasí, o prázdninách bude nabízet grilované speciality pravidelně každý víkend.

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA