Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Kančí se zelím nebo šípkovou?

date_range 31.Kvě, 2017 featured_play_list Aktuality

 

Kančí kýta se zelím nebo šípkovou omáčkou? Legendární dilema myslivců ze Slavností sněženek Jiřího Menzela museli řešit také kuchaři Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích, když vymýšleli menu pro speciální degustační večer na počest a za osobní účasti tohoto předního českého filmového režiséra.

Jiří Menzel                          foto: Resort Valachy

Oscarový večer, který se uskuteční v pátek 2. června, je prvním a zároveň i posledním opakováním úspěšné akce, která se v Lanterně konala letos v lednu a měla mezi hosty velký ohlas. K dispozici jsou poslední čtyři volná místa.

Večer se opět ponese v duchu ukázek ze známých filmů Jiřího Menzela, s důrazem na slavné filmové speciality, které současně hosté budou moci ochutnat, to vše protkáno vzpomínkami a povídáním Jiřího Menzela. Kromě kančí kýty s šípkovou omáčkou a pajfalským knedlíkem se servíruje například králičí paštika s Otíkovým rohlíčkem, Přání knížete Alexeje, roštěná ze zebry na habešský způsob či dalešická piva z filmových Postřižin. Menu společně s kuchaři hotelu Lanterna sestavil odborník na gastronomii a etiketu stolování ze Slezské univerzity v Opavě Alexandr Burda, jenž bude večerem provázet.

Kančí se šípkovou omáčkou, pajfalský knedlík vařený v ubrousku                        foto: Resort Valachy

Hosté, kteří spojí návštěvu večera s ubytováním, mohou využít zvýhodněnou cenu menu a zároveň spojit gastronomický zážitek s relaxací v hotelovém spa nebo jarní přírodě Beskyd.

Více informací: www.lanterna.cz

-PR-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA