Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Lanterna zve na degustační menu

date_range 21.Lis, 2014 featured_play_list Aktuality

 

Spa hotel Lanterna Velké Karlovice o posledním předvánočním víkendu potěší všechny, kteří chtějí hodit za hlavu úklid, pečení a předvánoční stres v obchodech a stylově se naladit na svátky.

V beskydském hotelu Lanterna si mohou dopřát pobyt Předvánoční relaxace s Etiketou stolování. Ten přinese další z řady oblíbených podvečerních programů věnovaných etiketě, jež hotel Lanterna pořádá pro hosty několikrát do roka, tentokrát s vánoční tématikou.

Hosty čeká posezení u dobrého jídla s povídáním o zásadách stolování se zaměřením na evropské vánoční tradice v podání Alexandra Burdy. V rámci degustační večeře připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem budou servírovány vybrané pokrmy reprezentující jednotlivé země ve vánočním čase včetně nápojů a vín.

foto Resort Valachy

Hosté, kteří se ubytují ve Spa hotelu Lanterna na 2 noci od pátku 19. do neděle 21. prosince, mají program v ceně pobytu. Neubytovaní hosté zaplatí 1 190 Kč / osoba.

Spa hotel Lanterna je vyhlášený romantickou atmosférou a bohatými možnostmi relaxace, ve zbylém čase si tak hosté mohou užít nerušený odpočinek v hotelovém relaxačním centru L-Spa nebo v blízkém Wellness Horal s termálními bazény a nabídkou exotických masáží a saunových rituálů. Vstup do obou wellness center je v ceně.

Relaxaci jistě zpříjemní také procházky zimní krajinou – a pokud už bude dost sněhu, tak třeba i lyžování. Hned naproti hotelu Lanterna se nachází kilometrová sjezdovka Razula a v údolí jsou upravovány běžecké stopy.

Menu degustačního večera Etiketa stolování:

• Aperitiv: Vařonka (Polsko)
• Studený předkrm: Variace rybích specialit (Švédsko, Pobaltí)
• Polévka: Drůbeží vývar s macesovými noky, vývar s knedlíčky z chlebových placek (židovská kuchyně), burgundské sudové víno
• Teplý předkrm: Šneci na hráškové brázdě s máslovými toasty (Francie), Víno Crémant
• Hlavní chod: Konšelská mísa (Německo), kvasnicové pivo s ukázkou servisu do mokré sklenice
• Dezert: Vánoční pudink (Anglie), Portské víno
• Káva: Cafe au lait (Francie) a dezert Turrón z mandlí a medu (Španělsko)

Více na webu lanterna.cz

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA