Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Profesionální kuchař Zbyněk Diatka předal studentům své znalosti a zkušenosti

date_range 12.Led, 2020 featured_play_list Aktuality

Během minulého týdne navštívil pan Zbyněk Diatka, profesionální kuchař ze společnosti Podravka – Lagris, a.s., Střední odborné učiliště ve Valašských Kloboukách, aby předvedl a předal studentům oboru Kuchař – číšník své znalosti a zkušenosti ze svého kulinářského umění.

 

„Pan Diatka ukazoval nejen přípravu pokrmů, ale hlavně předával zkušenosti našim žákům a zapojoval je do tajů přípravy pro nás exotických jídel. Černé rizoto se sépií a Sushi Uramaku California nepatří zrovna mezi tradiční pokrmy v našich restauracích. Pan Diatka rozdělil studenty do tří skupin a každé formou losování zadal jedno z hlavních jídel k přípravě. Navíc všichni vařili polévku Minestrone a v závěru dne mohli nechat při veřejné ochutnávce posoudit, která z nich je chuťově nejlepší,“ popsala Eva Rohlenová z SOU Valašské Klobouky.

 

 

Krok po kroku pod vedením pana šéfkuchaře vznikala opravdu mistrovská díla. Mimo již uvedené pokrmy studenti připravili i kuřecí závitek s čočkou Beluga a restovanou zeleninou a desert tvarohový bulgur s ovocem.

 

„Velké poděkování patří panu šéfkuchaři Zbyňku Diatkovi, společnosti Podravka – Lagris, a.s. a paní Mgr. Marcele Šuráňové za přípravu a realizaci exotického dne,“ dodala Eva Rohlenová.

 

-tz-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA

PRAKTICKÉ INFORMACE

inpocasi