Close
reklama
Jižní Valašsko a Vsetínsko

PARTNEŘI WEBU

PRÁVNÍ PORADNA

REKLAMA

TOP LIST OD 1.1.2007

Vietnam, Svatomartinské menu i humr: novinky ve Škole vaření

date_range 26.Říj, 2021 featured_play_list Aktuality, PR ČLÁNEK
arrow_drop_up May Tran Hau - foto Večerka Brno

Zlínská Bistrotéka Valachy opět „rozjíždí“ oblíbenou Školu vaření. Do konce roku vypsala dalších dvanáct termínů kurzů vaření, první z nich se koná už tuto neděli 31. října.

 

„Kvůli lockdownu jsme kurzy dlouho nemohli pořádat, v létě jsme pak jen nahrazovali zrušené termíny a teď se nám konečně uvolnily ruce pro nové akce. Zájem je velký, což nás těší. Připravili jsme několik novinek a také kurzy na aktuální podzimní témata,“ říká manažerka Bistrotéky Valachy Simona Stavjaňová.

 

K největším hitům podzimu bude bezesporu patřit kurz Vietnamská kuchyně. „Lidé mají exotickou gastronomii rádi, kurzy thajské kuchyně u nás bývají tradičně vyprodané a měli jsme řadu dotazů právě na Vietnam. Dlouho jsme pátrali po vhodném lektorovi a máme radost, že jsme ho nakonec našli, a to osobu z nejpovolanějších. Kurzy povede vietnamský kuchař May Tran Hau provozující oblíbené Bistro Večerka v Brně, které je zařazeno i v Gastromapě Lukáše Hejlíka,“ dodává Simona Stavjaňová.

Kurz vaření – Bistrotéka Valachy

S podzimem jsou spjaté husí, kachní a zvěřinové hody, chystají se proto i novinky zasvěcené těmto tématům: kurzy Netradiční Svatomartinské menu s Tomášem Černým, jenž vede známou pražskou restauraci Dejvická 34 a působí jako lektor také v Pražské kulinářském institutu, nebo Dokonalá příprava zvěřiny se zlínským šéfkuchařem Přemyslem Kosem.

 

Skutečnou raritou bude Vánoční příprava humra v polovině prosince. Škola vaření nabídne i tradiční oblíbené témata, například Italskou kuchyni nebo Kurz pečení kvasového chleba s Lenkou Molkovou z Bistrotéky Valachy.

 

„Již ladíme další termíny na příští rok, abychom mohli poukazy na kurzy vaření nabídnout jako tip na vánoční dárek. Termíny zveřejníme již brzy,“ uzavřela Simona Stavjaňová.

 

 

Více informací: www.bistrovalachy.cz/skola-vareni/

 

Kurzy Školy vaření do konce roku 2021:

Kurz pečení chleba – 31.10., 7.11. a 21.11.
Ryby a mořské plody – 9.11.
Netradiční Svatomartinské menu – 14.11.
Italská kuchyně – 15.11.
Vietnamská kuchyně – 16.11. a 29.11.
Thajská kuchyně I. – 22.11.
Dokonalá příprava zvěřiny – 30.11.
Vánoční příprava Humra – 12.12. a 13.12.

 

-pr článek-

[wpdevart_facebook_comment order_type="social" title_text="Komentáře" title_text_color="#000000" title_text_font_size="15" title_text_font_famely="Arial" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="7" ]

TIPY NA AKCE

Z PRVNÍ RUKY

INZERCE, NABÍDKY

TOP REKLAMA